Bătăi între rude aplanate de polițiști la Rădășeni și Câmpulung. O soacră și o cumnată au încasat bătaie ieri după amiază

Ieri pe la ora 13.00, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112, de către S.M., de 65 ani, din comuna Rădășeni, despre faptul că a fost lovită de către nora sa, M.S., de 24 ani, din aceeași localitate.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 12.30, S.M. s-a deplasat în vizită la nora sa, acestea fiind vecine, iar pe fondul unor probleme familiale mai vechi au avut un schimb de replici, în urma căruia, nora a lovit-o pe soacra sa cu un băț din lemn, fără a-i provoca leziuni vizibile.

S.M. nu a necesitat îngrijiri medicale și nici transportul la vreo unitate spitalicească.

În aceeași zi, la ora 14.55, prin apel 112, Poliția municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către N.M., localnic, despre faptul că soția lui a fost victima unei agresiuni.

În urma celor constatate la fața locului, a reieșit faptul că ea locuiește în același imobil cu soacra sa, N.R.,însă la etaj, iar când a coborât la aceasta, în bucătărie, dintr-o cameră alăturată au ieșit agresorii Ț.E.,, de 53 ani și N.V., de 55 ani, care fără motiv ar fi zgâriat-o pe femeie.   

Victima a depus plângere împotriva cumnatului său, N.V. și cumnatei sale, Ț.E. pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe,refuzând totodată să  fie emis un ordin de protecție, rezervându-și  dreptul de a se deplasa personal în instanță și să solicite acest lucru.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *