Bătaie cu patentul între două tinere din Burla. Concubinul uneia dintre ele a intervenit bărbătește dând pumni în inamica iubitei

O tânără de 20 de ani din comuna Burla a anunțat ieri, în jurul amiezii, patrula de siguranță publică din cadrul SPR3 Marginea că a fost lovită cu patentul în cap de către o adolescență.

Reclamanta se afla pe drumul public din fața casei în care locuiește, unde a avut loc un conflict spontan cu o adolescentă  de 17 ani din comuna Ibănești, județul Botoșani, care locuiește fără forme legale în comuna Burla. La un moment dat, adolescenta a lovit-o pe reclamantă cu un patent în zona capului. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns lovitura cu patentul, la scurt timp, concubinul adolescentei, un tânăr de 24 de ani, a intervenit și el în bătaia dintre femei, și, ca să-și demonstreze bărbăția, i-a aplicat reclamantei mai multe lovituri cu palmele în zona feței.

Ca urmare a leziunilor suferite, reclamanta a fost transportată cu o ambulanță la spital și a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-facial”.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Burla.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *