Bătaie, fără mască pe figură, între un fost soț și un actual concubin, cu amenințări de incendiere a casei, la Horodnicu de Sus. Bărbații au primit amendă pentru că nu purtau mască în spațiul public

Bătaie între un fost soț și un actual concubin, cu amenințări de incendiere a casei concubinului – de către fostul soț, care băut și neîmplinit a venit noaptea să discute cu fosta soție și cei doi copii minori pe care îi au împreună. Văzând că este beat și că ora este târzie, actualul partener al femeii nu i-a permis fostului accesul în locuință, iar de aici până la înjurături, bătaie și amenințări cu dat foc la casă, nu a mai fost decât un pas. Poliția chemată de vecini la locul scandalului a calmat spiritele. Pe lângă alte contravenții aplicate, ambii bărbați au primit amendă întrucât s-au bătut în loc public și nu purtau nici mască de protecție.

Conform datelor polițiștilor sosiți la locul incidentului, faptele s-au petrecut cam așa:

Ieri seară, 30.01.2021, la ora 21.11, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Horodnic de Sus, cu privire la faptul că, în dreptul locuinței familiei lui A.V. de 29 ani, o persoană în stare de ebrietate provoacă scandal și amenință că va da foc imobilului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în data de 30.01.2021, în jurul orei 21.00, P.C., de 33 ani, din comuna Horodnic de Sus, aflându-se sub influența alcoolului, s-a deplasat la locuința lui A.V., având intenția declarată de a discuta cu fosta sa soție și cu cei doi copii minori pe care aceștia îi au, în urma căsătoriei dintre cei doi. Întrucât A.V., concubinul fostei soții a bărbatului pus pe scandal, nu i-a permis accesul în curtea imobilului, văzând și simțind că acesta era sub influența alcoolului și ținând cont de ora târzie, între cei doi bărbați a izbucnit un conflict verbal ce a degenerat, cei doi bărbați lovindu-se reciproc. În ciuda loviturilor încasate, aceștia au declarat că nu doresc să le fie acordate îngrijiri medicale de specialitate. 

Întrucât cei doi bărbați nu purtau masca de protecție împotriva COVID-19 în spațiul public, aceștia au fost sancționați contravențional. De asemenea, fostul soț a fost sancționat contravențional pentru provocarea de scandal în spațiul public.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.