Bătaie în drum, la Voitinel. Un bărbat și mama sa pocniți cu un lemn de o consăteancă pe care au enervat-o

Bătaie în drum, la Voitinel. Un bărbat și mama sa pocniți cu o bucată de lemn de către o consăteancă pe care bărbatul, beat fiind, a scos-o din țâțâni.

Cum și de ce s-a petrecut tărășenia, n spun datele oficiale ale poliției:

Ieri, 12.05.2021, la ora 17:25, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat care a anunțat că a fost bătut.

Deplasați să descâlcească faptele, polițiștii au identificat-o pe mama apelantului, care a relatat verbal faptul că în timp ce se afla pe drumul comunal din comuna Voitinel, în urma unui conflict verbal iscat între fiul său și o femeie din Voitinel, a fost lovită cu o bucată de lemn în zona membrului superior stâng.

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul bătut, care se afla în stare avansată de ebrietate, s-a deplasat de la locuința de domiciliu împreună cu mama sa, la imobilul aparținând consătencei lor, unde au provocat scandal, în urma căruia au fost loviți de către consăteancă cu o bucată de lemn în zona membrele superioare și a corpului.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava, care i-a acordat îngrijiri mamei bărbatului, transportând-o la Spitalul Municipal Rădăuți

Bărbatul nu a dorit să îi fie acordate îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *