Bătaie în pădure la Deia – Frumosu. Protagoniștii, trei frați versus un patron și doi angajați declară fiecare, spre bătaia de cap a polițiștilor, că cealaltă tabără a provocat conflictul

Vineri seară, pe la orele 20.10, polițiștii din cadrul Secției 14 Poliței Rurală Vama au fost sesizați prin 112 de către D.B., un bărbat de 29 ani din comuna Frumosu, sat Deia, despre faptul că în locul numit  Fundul Deii are loc un scandal în care sunt implicați doi frați ai  săi, I.B. și C.B..

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat apelantul dar și pe frații acestuia, care au declarat verbal că în timp ce se deplasau pe drumul forestier Deia spre casă, au fost opriți de I.N.,  de 47 ani din Frumosu, cu care sunt în stare conflictuală mai veche, și care împreună cu alte persoane ar fi sărit la scandal și i-ar fi agresat, provocându-le leziuni.

De asemenea la fața locului a fost identificat și I.N., A.N., de 40 ani din Frumosu și I.N., angajați ai celui dintâi, care au declarat că de fapt ei se deplasau în amonte pe drumul forestier Deia și au fost întâmpinați de cei trei frați reclamanți care i-ar fi agresat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe” și ”amenințare”, cercetările urmând a fi continuate de Postul de Poliție Frumosu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other