Bătaie încasată de a fost internat în spital, primită de un fiu de la tată și frați, după o înmormântare, la Slatina

Sâmbătă seară, înainte de ora 20.00,  Secția de Poliție Rurală nr.7 Mălini a fost sesizată prin 112 de către B. I.,  de 33 ani, din comuna Slatina cu privire la faptul că a luat bătaie, fiind lovit de către tatăl său și de către un frate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la  20.06.2020 B.I.  împreună cu tatăl său B.A., de 64 ani și frații săi B.M., de 35 de ani și B.Ș., de 24 ani, au participat la o înmormântare, împrejurări în care au consumat băuturi alcoolice, revenind la domiciliul lor în jurul orei 16.00, continuând să consume băuturi alcoolice.

În jurul orei 19.20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, s-au luat la ceartă, împrejurări în care tatăl B.A. și  frații B.M. și B.Ș.  l-au bătut pe B.I.

La fața locului a intervenit o ambulanță, al cărei echipaj i-a acordat îngrijiri medicale lui B.I., ulterior transportându-l pe acesta la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu ,,contuzie hemifaces stâng”, rămânând internat.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție în cauză.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.