Bătaie încasată de la bărbat de o femeie din Sucevița, martoră fiind vecina, după ce s-au întors tustrei de la cules de afine

La 07.08.2020, în jurul orelor 06:00, o femeie  din comuna Sucevița, a plecat împreună cu soțul său și o vecină  la cules de afine, în comuna Cârlibaba. Cei trei au cules afine până în jurul orelor 17:00, când au hotărât să se întoarcă la domiciliu. În drumul spre casă, în autoturismul condus de bărbatul din Sucevița a început o ceartă, iar când au ajuns în localitatea Trei Movile, bărbatul  șofer i-a solicitat soției să coboare din mașină. După ce aceasta a coborât din autoturism, pe urma ei a venit și soțul care a luat-o la bătaie. 

După aceea, când au ajuns în Sucevița,  în jurul orelor 20:00, când femeia bătută a  mers la domiciliu, la insistențele copiilor și întrucât se temea ca soțul să vină acasă și să o bată din nou, a apelat la 112. În fața polițiștilor femeia a depus plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”,  solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului constatându-se existența unui risc iminent asupra victimei, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violenţă în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *