Bătaie încasată și telefon dispărut la Mironu. Victima, un tânăr de 17 ani care mai înainte s-a cinstit cu agresorul în casa acestuia din urmă

La 13.12.2020, înainte de ora 21.00, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Valea Moldovei, sat Mironu, cu privire la faptul că fiul acesteia a fost agresat și i s-a furat telefonul.

A fost identificat G.P.T. , în vârstă de 17 ani,  care a declarat faptul că în jurul orei 20:30, în timp ce se afla la locuința lui Nicolae Ț. , de 30 ani, din aceiași localitate, pe fondul consumului de băuturilor alcoolice și a unui conflict spontan, cel din urmă l-a lovit cu pumnii peste față și peste corp în timp ce se aflau în curtea locuinței agresorului. După ce minorul a plecat de la fața locului și a ajuns la domiciliul, a constatat că îi lipsește telefonul pe care îl avea asupra sa în momentul altercației, motiv pentru care bănuiește că bunul respectiv i-a fost sustras.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că victima a consumat băuturi alcoolice la domiciliul lui Nicolae Ț., fiind amic cu fiul acestuia care este minor, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi minori, iar în momentul când oaspetele intenționa să părăsească locuința, a fost ajuns din urmă de către Nicolae Ț., în curtea locuinței, acesta din urmă l-a agresat fizic, ocazie cu care și-a pierdut telefonul mobil.

Nicolae Ț.  a recunoscut că l-a lovit pe G.P.T., pe motiv că l-ar fi jignit pe fiul său, iar după ce vizitatorul a părăsit curtea locuinței, a găsit un telefon în locul unde a avut altercația. Nicolae Ț.  a predat telefonul mobil organelor de poliție afirmând că nu-i aparține și crede că este a lui G.P.T..

Telefonul în cauză a fost prezentat tatăl minorului, care l-a recunoscut ca fiind al fiului său. 

Minorul agresat a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat traumatism ușor declarativ prin agresiune și etilism acut, nefiind necesară internarea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *