Bătaie între consăteni băuți, la Zamostea. Victima care acuza dureri de cap, a fost dusă la spital și diagnosticată cu contuzie abdominală

Ieri seară, 04.05.2019, la ora 21.58, polițiști din cadrul Secției 13 Bălcăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 68 ani, din comuna Zamostea, cu privire la faptul că a fost bătut și are dureri la cap.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că în seara respectivă, în jurul orei 21.35, persoana vătămată se deplasa de la barul din  centrul localității pe drumul comunal cu intenția de ajunge la domiciliul său.

Pe traseu s-a întâlnit cu un consătean de 46 ani, iar pe fondul unei discuții în contradictoriu, precum și a faptului că se aflau sub influența băuturilor alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict care a degenerat în acte de violență, consăteanul lovindu-l pe reclamant.

Bărbatul de 68 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul din Siret pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu ,,contuzie abdominală”.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.