Bătaie între doi frați din Ilișești de la un telefon mobil

Vineri seară, 13 decembrie 2019,la ora 17:10, poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către S. Sergiu, un tânăr de 27 ani din Ilișești despre faptul că a fost agresat fizic de către fratele sau Ionuț de 22 ani.

Cei doi frați locuiesc împreună la casa părinteasca din comuna Ilișești, părinții fiind plecați la muncă în străinătate.

Vineri, în jurul orei 17.10, între cei doi frati a izbucnit un conflict spontan de la un telefon mobil care a disparut din locuință, apelantul bănuindu-l pe fratele său de dispariția telefonului.

La un moment dat conflictul a degenerat, iar fratele acuzat de dispariția telefonului l-a lovit cu piciorul în spate pe fratele sau, acesta din urmă anunțând poliția la 112.

Cu ocazia audierii persoanei vatamate acesta declară faptul că nu depune plângere penală împotriva fratelui său, dorește să fie doar lăsat în pace de acesta. În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieşit că în cauză nu  există risc iminent, apelantul manifestându-şi dorinţa de a nu  se emite un ordin de protecţie faţă de fratele său.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *