Bătaie între două tinere, în plină stradă, la Vama

Bătaie între două tinere, de 19 și 23 de ani, în plină stradă, la Vama. O râcă mai veche între cele două femei, a declanșat bătaia, sâmbătă după amiază, când cele două s-au întâlnit pe drum.

 Sâmbătă, 26.06.2021, în jurul orei 15, lucrătorii SPR 14 Vama au fost sesizaţi prin plângerea făcută de tânăra în vârstă de 23 ani, din Ostra, cu privire la faptul că în aceeaşi dată, ora 13:30, aceasta a fost agresată fizic de către  tânăra de 19 ani, din comuna Vama, pe fondul unui conflict spontan.

Cu prilejul audierii apelantei şi a unei martore, a reieșit faptul că în ziua re3espectvă, la ora 13, acestea s-au deplasat pe raza localității Vama, cu scopul de a face cumpărături, iar când au ajuns pe strada Sindicate s-au întâlnit cu tânăra de 19 ani, moment în care între acestea a izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, femeia mai tânără luând-o la palme pe cea mai în etate. Piţuc Tânăra bătută a relatat faptul că nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesteia fiindu-i adus la cunoştinţă faptul că se poate adresa unui cabinet de medicină legală în vederea stabilirii cu exactitate a zilelor necesare de îngrijiri medicale. 

Ca urmare a aspectelor reclamate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Lovire sau alte violenţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.