Bătaie între frați, aseară la Rădăuți, la beție. Frații Scripcariu au cerut ajutor prin 112. S-au împăcat ulterior, nedorind să depună plângere unul împotriva celuilalt. Contribuabilul plătește

Zilele municipiului Rădăuți cu toată bucuria oferită prin spectacolele oferite de artiști importanți și prin celelalte oferte tentante, au condus și la conflicte cauzate de consumul de alcool. Unul dintre acestea, mai relevant, s-a produs între doi frați de vârste apropiate iar polițiștii au trebuit să intervină pentru a-i calma iar ambulanțele erau pregătite să le preia trupurile rănite. Dumincă seară, pe la ora 21.42,  patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de către Ion Scripcariu de 29  ani din localitate despre faptul că a fost agresat fizic de fratele său Vasile Scripcariu de 30 ani, în timp ce se afla pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Rădăuţi.

Polițiștii au constatat că  Ion Sripcariu, fiind în faţa unui magazin de pe strada Mihai Viteazu, s-a întâlnit cu fratele său Vasile Scripcariu faţă de care are o datorie mai veche, şi pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un scandal.

În altercaţie Vasile Scripcariu l-a lovit cu palma peste faţă pe fratele său.

Văzând consecințele apelului la 112, cu sumedenia de forțe venite la fața locului, Ion Scripcariu a declarat că nu a suferit leziuni şi nu are nevoie de niciun fel de îngrijiri medicale, exprimându-şi verbal dorinţa de a nu depune plângere împotriva fratelui său. Toată organizarea de echipaje auto venite la fața locului s-a retras astfel,  la bază. 

În cauză s-a întocmit dosar penal privire la infracţiunea de ,,violență în familie”, ce va fi soluţionat procedural de Biroul de Ordine Publică – Compartimentul de Proximitate.

Rămâne de văzut care dintre cei doi frați Scripcariu va plăti cheltuiala deranjului făcut la beție forțelor de ordine și implicit, bugetului public din care se plătesc astfel de intervenții.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *