Bătaie între frați la beție, în țigănia Spinărie din Capu Codrului. După ce s-au încăierat și au alertat forțele de ordine, până să vină polițiștii, cei doi s-au împăcat

Duminică după amiază, înainte de ora 16.00, Polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că Nicolae S. de 20 ani din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost bătut.

La locul incidentului, în cătunul de romi Spinărie, satul Capu Codrului, a fost identificat Nicolae S. din comuna Păltinoasa, satul Capu Codrului, ce locuieşte împreună cu familia sa în acelaşi imobil din cătunul de romi mai sus amintit. Acesta a relatat faptul că în jurul orei 15.30, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu fratele său Vasile S.  în vârstă de 24 ani  în urma unor discuţii în contradictoriu, acesta din urmă l-a lovit cu pumnul în zona feţei.

La faţa locului a  fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de ambulanţă, care a acordat îngrijiri medicale numitului Stanciu Nicolae, acesta fiind diagnosticat cu „ etilism acut, TCC declarativ prin lovire”, victima refuzând a fi transportată la o unitate medicală în vederea continuării investigaţiilor.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului privind emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, însă s-a constatat faptul că nu sunt întrunite elemente în acest sens, iar Nicolae S. a refuzat emiterea unui asemenea ordin.

De altfel acesta a declarat în scris faptul că s-a împăcat cu fratele său şi nu doreşte să formuleze plângere penală faţă de acesta.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţa în familie”, urmând a fi soluționat procedural de Postul de Poliție Păltinoasa.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *