Bătaie între frați la Boroaia de la un drum pentru cumpărarea unui cal, în județul Neamț

Sâmbătă seară, pe la ora 17.30, polițiștii SPR1 Vadu Moldovei, au fost sesizați de un bărbat  de 38 de ani, din comuna Boroaia, cu privire la faptul că a fost agresat de fratele său A.C. de de aceeași vârstă, 38 de ani și din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a constatat că la 12.01.2019,  în jurul orei 17.00, frații A.L. și A.C. au revenit în comuna Boroaia, după ce în prealabil fuseseră plecați cu intenția să achiziționeze un cal din județul Neamț.

Ajunși la domiciliul lui A.L., între cei doi a izbucnit un conflict spontan cauzat de neînțelegeri privind achitarea costului transportului până în județul vecin, fapt pentru care A.C.  l-a lovit pe fratele său A.L. cu pumnul, cauzându-i leziuni superficiale.

La fața locului a fost solicitată intervenția unui  echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe A.L. la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, iar întrucât acesta și victima nu locuiesc la același domiciliu, nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *