Bătaie între frați la Dărmănești. Fratele rămas acasă l-a agresat pe cel venit băut din sat cu poftă de scandal, cel din urmă sunând la 112

Sâmbătă,  23.02.2019, la ora 21.21, polițiștii SPR 5 Dărmănești  au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către M.I. de 35 ani din comuna Dărmănești, despre faptul că a fratele său, M.C. de 33 ani, din aceeași comună, l-a agresat fizic.

În urma verificărilor s-a stabilit că reclamantul, M.I., locuiește în același imobil cu fratele său M.C. Locuința este semidecomandata, frații având fiecare camera proprie, accesul făcându-se prin trecerea dintr-o camera în alta.

În jurul orei 21.00, reclamantul, M.I., a venit din sat, sub influența băuturilor alcoolice, s-a certat cu fratele său, a izbit și spart ușa de acces spre camera sa, apoi fratele său, M.C., încercând să-l determine să înceteze scandalul, l-a agresat fizic. După producerea evenimentului, M.I. a apelat SNUAU 112 și a solicitat intervenția ambulanței.

În momentul sosirii polițiștilor la fața locului, M.I. a fost preluat de către un echipaj de la ambulanță și transportat la UPU Suceava pentru investigații, fiind diagnosticat prezumtiv cu ,,intoxicație etilică, buză exterioară umflată”.

Reclamantul agresat nu a putut fi audiat, dată fiind starea de ebrietate și  nu s-a putut stabili  dacă înțelege să solicite emiterea unui ordin de protecție provizoriu, această activitate urmând a se desfășura după sosirea acestuia de la spital. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii  de ,,violenţă în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *