Bătaie între fraţi, la miez de noapte, de la sonorul televizorului, în Dărmăneşti

Ieri spre miezul nopţii, 10.04.2019, la ora 22.46, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 faptul că S.C. de 41 ani, din comuna Dărmănești, a fost agresat fizic și a suferit leziuni.

Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul locuiește singur, în aceeași curte cu familia fratelui său de 40 ani, din aceeași localitate, dar în imobile separate.

În seara de 10.04.2019, în jurul orei 22.30, S.C. a venit la domiciliu în stare de ebrietate, iar după ce a intrat în imobil, a dat drumul la televizorul din cameră, la volum ridicat.

Fratele său, care are copil mic, i-a cerut fratelui său să dea muzica mai încet ca să se poată odihni familia sa.

Între cei doi a izbucnit un scandal în curtea locuinței, în urma căruia, fratele băut a încercat să-l lovească pe fratele său, iar acesta a ripostat, lovindu-l și provocându-i leziuni ușoare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a preluat și transportat pe S.C. la UPU a Spitalului Județean Suceava, fiind diagnosticat prezumtiv cu „TCC ușor prin agresiune și etilism acut”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *