Bătaie între frați la Vatra Dornei, soldată cu dosar penal și ordine de protecție

Vineri seară, la ora 17.00, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Podu Verde, din localitate, are loc o agresiune între doi frați.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în jurul orei 17.00, un tânăr de 29 ani, din municipiul Vatra Dornei, se afla în apartamentul în care locuiește împreună cu mama sa,  cu fratele său de 27 ani, din aceeași localitate, și cu doi nepoți

Cel dintâi, pe fondul consumului de alcool s-a încăierat cu fratele său mai mic, lovindu-se reciproc.

Cei doi s-au prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde au primit îngrijiri medicale.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru H.V.E.. fratele mai mare, începând cu 11.01.2019, ora 21.30, pe o perioadă de 120 ore respectiv 5 zile, cu evacuare temporară din locuință și interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de mezinul H.A.I..

De asemenea a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru H.A.I., începând cu 11.01.2019, ora 21.40, pe o perioadă de 120 ore respectiv 5 zile, cu interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de fratele său H.V.E. Amândoi frații au depus plângeri.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracţiunii de „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.