Bătaie între gospodine, în mijlocul uliței, la Marginea

Joi seară, după ora 20.00, polițiștii din Marginea au fost chemați prin 112 să intervină pentru  a aplana un conflict între două vecine, care s-au încăierat. Apelul a fost făcut de una dintre cele două, care a transmis că a fost bătută în fața porții de o femeie.

Polițiștii au stabilit că în seara zilei respective, în jurul orelor 20.20, reclamanta, în vârstă de 53 de ani,  se deplasa pe drumul public spre domiciliu, iar la un moment dat s-a intersectat cu o vecină de 40 ani, între cele două izbucnind un conflict spontan.

În acest disputa care a urmat, femeia mai tânără  a lovit-o de mai multe ori cu palma peste față și pe unde a mai apucat pe reclamantă.

La locul conflictului a venit și un echipaj de ambulanță, care a diagnosticat-o pe femeia bătută cu ”contuzie bucală”, ea refuzând transportul la Spitalul Municipal Rădăuți.

În schimb, a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe, cauza urmând să fie soluționată de către lucrătorii Postului de Poliție Marginea.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *