Bătaie între meseni la cumătrie, la un restaurant din Șcheia. Bunicul copilului lovit cu un pahar în gură de un invitat

Un bunic fericit de venirea pe lume a urmașilor familiei a fost bătut de un invitat la petrecerea dată în cinstea noului născut. Sâmbătă noapte, 23.02.2020, la ora 03.52, polițiștii SPR. 9 Șcheia au fost sesizați de către un bărbat care a anunțat că S. C., în vârstă de 52 ani din Suceava a fost agresat de către un alt bărbat, de 37 ani, în incinta unui restaurant din Șcheia.

În noaptea cu pricina, în jurul orelor 03.30, bărbatul bătut participa la cumătria fiicei sale organizată la un restaurant din Șcheia. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, a intrat în conflict cu agresorul care era invitat la această petrecere, acesta din urmă aruncând cu un pahar care l-a lovit pe fericitul bunic în zona gurii.

Bărbatul a fost transportat în stare conștientă la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violențe ce urmează a fi soluționat procedural de către Poliția Comunală Șcheia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *