Mopan Suceava
Evenimente

Bătaie între romii din Deleni – Pârteștii de Jos. Cinci persoane reținute

Pe data de 12.03.2021, după ora 20.00 lucrătorii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în satul Deleni, comuna Pârteștii de Jos, se încaieră niște persoane de etnie romă.

O femeie identificată la locul scandalului a declarat verbal faptul că în seara zilei de 12.03.2021, în jurul orei 20:00, pe când se afla la locuința ei din Deleni, împreună cu familia,   în fața locuinței sale, au coborât dintr-o mașină mai multe persoane din aceeași localitate, iar în urma unor discuții în contradictoriu, a izbucnit un scandal, în urma cărora Cucu Andrei, Mereuță Vasilică, Pazar Adi și Frederico Rubin Cuțitar Costel au intrat în curtea numiților Pribeagu Alin, de 28 ani și Pribeagu Ghiocel, de 29 ani, unde i-au lovit, ulterior părăsind locul faptei.

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale, Pribeagu Alin fiind transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, iar Pribeagu Ghiocel a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovirea sau alte violenţe.

În contextul unei razii organizate de polițiștii din. Gura Humorului şi în urma probatoriului administrat în dosarul penal deschis, au fost emise 6 mandate de aducere ale suspecților Cucu Alin, de 20 ani, Cucu Oltița, de 41 ani, Cuțitar F. Rubin, de 18 ani, Bazar Constantin, de 28 ani, Zlotar Alin, de 25 ani și M.V., de 17 ani, toţi din satul Deleni, comuna Pârteştii de Jos, care au fost puse în executare, cu sprijinul a două grupe din cadrul SAS al IPJ Suceava.

Prin ordonanțele din data de 16.03.2021 s-a dispus reținerea față de suspecții: Cucu Alin, Cucu Oltița, Cuțitar Rubin, Bazar Constantin  și Miriuță Vasile pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în CRAP din cadrul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu”, „distrugere”, „tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *