Bătaie între soţi la Rădăşeni. Femeia, beată fiind, a spart geamurile, iar soţul a bătut-o cu pumnii. La final s-au împăcat

Ieri, 25.02.2019, în jurul orei 20.20, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin  SNUAU 112 de către un bărbat din Rădășeni, despre faptul că la vecinii săi se produce un scandal și o bătaie.            

Din declarațiile vecinilor, femeia din familia care a produs scandalul, în vârstă de 37 ani, consumă frecvent băuturi alcoolice și din această cauză de mai multe ori a provocat scandal la domiciliu.

În data de 25 februarie, aflându-se singură acasă, femeia a consumat din nou băuturi alcoolice, iar în jurul orei 19.00, la venirea soțului său de la lucru, între cei doi s-a iscat un scandal, la nervi şi pe fondul consumului de alcool femeia distrugând cu pietre două ochiuri de geam de la locuință, fapt pentru care soțul său a lovit-o cu pumnii în zona capului și a corpului, provocându-i leziuni superficiale, care nu au necesitat intervenția unui echipaj medical de urgență.

Cu ocazia audierilor, soţii au declarat că s-au împăcat, iar femeia nu a formulat plângere împotriva soțului său.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”, ce va fi soluționat procedural de către poliţia Rădășeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *