Bătaie între vecini, cu garduri rupte, la Drăgoiești

Luni seară, pe la ora 19.00, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din comuna Drăgoiești, despre faptul că, vecinul său de 47 de ani l-a agresat atât pe el, cât și pe mama sa, o localnică de 69 de ani și a provocat distrugerea unui gard.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de ieri, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în curtea agresorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 47 de ani l-a lovit cu pumnii pe consăteanul său, după care, l-a urmărit până în curtea locuinței sale, unde, a lovit-o pe mama acestuia peste mână, cu o bucată de lemn.
Ulterior, prin ruperea unor bucăți de lemn din gard, agresorul a pătruns în livada persoanei vătămate și a incendiat o suprafață de iarbă.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „violare de domiciliu” și „distrugere”, bărbatul de 47 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *