Bătaie între vecini, în vreme de pandemie, la Bogdănești. I-a chemat în curte, i-a bătut și i-a aruncat în iaz, unde victimele și-au pierdut telefoanele mobile

Aseară pe la ora 19:40, lucrătorii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 despre faptul că este scandal în satul Bogdănești.

Polițiștii au stabilit că în data de 12.04.2020, în jurul orelor 19:20, în timp ce Florentina A. de 21 ani, Mihăiță A. de 25 ani și Ștefănel C., de 22 ani, toți fiind vecini apropiați, din comuna Bogdănești se aflau în curtea soților Florentina și Mihăiță A., alt vecin de-al lor, Theodor M., de 27 ani i-a invitat în curtea lui pentru a discuta, astfel că aceștia au mers prin grădină în curtea acestuia.

Din discuțiile purtate au apărut contradicții, izbucnind  un conflict ce a degenerat în scandal, iar la un moment dat, Theodor M. i-a lovit cu palma și picioarele pe numiții Mihăiță A. și Ștefănel C. și i-a împins pe aceștia în apa unui iaz din curte.

Pentru a evita escaladarea conflictului, cei trei au plecat în fugă din curtea lui Theodor M., împrejurări în care aceștia și-au pierdut telefoanele în apa iazului sau prin grădina vecinului.

Ulterior, cei trei, încercând să-și recupereze telefoanele, au intrat din nou în discuții contradictorii cu Theodor M., iar acesta a pătruns fără drept și fără consimțământ în curtea vecinilor. Atunci Florentina A. a solicitat intervenția Poliției  prin 112, pentru a evita un nou conflict.

Polițiștii care au ajuns la fața locului nu l-au găsit pe autorul faptelor mai înainte prezentate, acesta fiind plecat la locuința sa, iar părțile vătămate nu au formulat plângeri pentru faptele comise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: ”lovirea sau alte violențe” și ” violare de domiciliu”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.