Mopan Suceava
Evenimente

Bătaie între vecini, la Putna. Băuți cu toții, s-au încurcat în pumni și declarații

Scandat între vecini, băuți cu toții, aseară la Putna. Un vecin a încercat să aplaneze scandalul dintre doi soți, însă a ajuns la spital după ce soțul nervos l-a lovit cu pumnii în cap.

După cum spun polițiștii chemați la fața locului, faptele s-au petrecut astfel:

Ieri, 11.09.2021, la ora 19.44, polițiștii SPR 4 Gălănești au fost sesizați prin 112 de către o femeie care a anunțat că în localitatea Putna ”un cetățean băut și-a bătut soția”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost identificată apelanta din localitatea Putna, care a relatat faptul că anterior, în jurul orelor 19.30, tatăl ei, în vârstă de 75 ani, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu vecinul său, un bărbat de 52 ani, a fost lovit de către acesta din urmă cu pumnul în zona capului, cauzându-i-se leziuni la nivelul frunții.

S-a stabilit că, anterior, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, vecinul de 52 de ani și soția acestuia s-au certat, iar bătrânul a intervenit pentru aplanarea conflictului, toate cele trei persoane implicate în eveniment aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bătrânul a fost preluat de un echipaj SMURD și condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia a relatat că nu a fost agresată de soțul ei ci doar s-a certat cu acesta pe fondul unor neînțelegeri familiale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *