Bătaie între vicoveni de la o datorie de 500 de lei

Ieri după amiază, 14 iunie 2020, la ora  17:55, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că F.C., un tânăr de 26 ani din orașul Vicovu de Sus a reclamat faptul că a fost agresat fizic de un localnic de 31 ani.

În după amiaza zilei respective,  în jurul orei 17:45, tânărul de 26 de ani s-a deplasat la domiciliul bărbatului care l-a agresta, cu scopul de a-i solicita să-i restituie suma de 500 de lei pe care acesta i-o datora. În timp ce se aflau în curtea datornicului, la un moment dat, discuțiile dintre cei doi au degenerat, astfel că numitul bărbatul de 31 de ani l-a agresat fizic pe F.C., lovindu-l cu pumnul.

Persoana vătămată nu prezenta urme vizibile de agresiune, declarând că nu va face demersuri pentru obținerea unui certificat medico-legal. Aceasta a formulat plângere prealabilă privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *