Bătaie mare între rromi la Pătrăuți, un individ recunoaște că ”a bătut o persoană și vrea să se predea”

Duminică după amiază, pe la ora  15.45, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din localitatea Pătrăuți, despre faptul că o persoană a fost agresată în localitate de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, polițiștii au fost anunțați prin apelul de urgență 112, de către un anume S.M., de 31 ani, din comuna Brehuiești, județul Botoșani că ,,a bătut o persoană și vrea să se predea”, menționând că se află ,,în deal la țigani”.

A fost identificat apelantul, care a declarat verbal că l-a găsit pe un anume Gh. A.  de 40 ani, localnic, pe un drum comunal neclasificat, prezentând urme de agresiune fapt pentru care a apelat la 112.

A fost identificată victima, care a primit îngrijiri medicale de specialitate de la echipajul medical sosit la fața locului, care după primele investigații a stabilit diagnosticul preliminar : ,,plagă superficială prin înjunghiere coapsă stânga și antebraț stâng”.

S-a stabilit că victima fost agresată cu un cuțit de către S.O. în zona magazinului ce aparține lui A.S., la o distanță de aproximativ 10 m de unitatea comercială.

Agresorul s-a adăpostit în podul casei mamei sale, s-a solicitat intervenția luptătorilor S.A.S. Suceava, care au acordat sprijin pentru extragerea acestuia și conducerea acestuia la sediul SPR 5 Dărmănești.

Victima, H.G.A a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar:,,plagă superficială prin înjunghiere coapsă stânga și antebraț stâng.”, fiind înafara oricărui pericol.

Cu privire la eveniment a fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, dispunându-se administrarea probatoriului şi în funcţie de evoluţia stării de sănătate şi rezultatul examinării medico-legale a persoanei vătămate, se va dispune procedural.

Cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *