Bătaie pentru un loc de parcare pe strada Tineretului din Burdujeni între un sucevean, un humorean și un frăsinean

Aseară, la ora 17.25, prin 112, o femeie din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a sesizat faptul că pe strada Tineretului, în faţa blocului nr. 36, are loc o altercaţie.

O patrulă de poliţie s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care în faţa scării B a respectivului bloc de locuințe a fost identificat un bărbat de 40 ani din Suceava şi alte două persoane, un tânăr de 28 ani, din oraşul Gura Humorului şi și un altul de 23 ani, din oraşul Frasin.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constat faptul că în urma unor neînţelegeri în legătură cu un loc de parcare bărbatul localnic a fost lovit cu pumnul în faţă de către tânărul din Guira Humorului şi ameninţat de către cel din Frasin. Humoreanul  a acuzat la rândul lui faptul că a fost lovit cu pumnul în faţă, fără nici un motiv, de către sucevean.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate faţă de humorean și sucevean sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire  sau alte violenţe şi faţă de tânărul din Frasin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *