Bătaie sau faptă bună, în miez de noapte, în fața unui magazin din Suceava? Un fălticenean a reclamat că a fost bătut de un sucevean. Suceveanul susține că i-a dat de pomană

În data de 10 ianuarie a.c., puțin după miezul nopții, la ora 00:19, un bărbat de 37 ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că a fost victima unei agresiuni, pe raza municipiului Suceava.

La fața locului a fost identificat apelantul, acesta declarând faptul că, în jurul orei 00.00, în timp ce se afla în fața unui magazin non-stop situat pe str. Aleea Lalelelor, din Suceava, a fost lovit de mai multe ori în zona feței de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, în aceeași zonă polițiștii au identificat un sucevean, de 36 ani, care a fost indicat de către apelant ca fiind autorul agresiunii.

Presupusul agresor a declarat faptul că în jurul orelor 00.00 s-a deplasat de la domiciliu la magazinul non-stop menționat pentru a cumpăra mai multe produse. Aici l-a observat pe reclamant în fața magazinului apelând la mila trecătorilor, și, dintr-un impuls sufletesc i-a cumpărat o sticlă cu apă și o doză de bere. Totodată, acesta a precizat că nu a avut nici un conflict cu reclamantul și nu l-a agresat în nici un fel, acesta fiind deja lovit în zona feței în momentul când l-a văzut în fața magazinului.

Reclamantul a declarat verbal faptul că dorește să depună plângere împotriva suceveanului, în cauză fiind întocmit proces-verbal de constatare referitor la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *