Bătrân de 760 de ani, din Burdujeni Sat, mort în incendiul care i-a mistuit casa

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit în această dimineață, 20.02.2020, la ora 5:47, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în cartierul sucevean Burdujeni-Sat.

 La sosirea echipajelor, ardea generalizat locuința, construită din chirpici și acoperită cu tablă, cu o suprafață de aproximativ 40 mp.

 Din nefericire, pompierii militari au extras din interiorul casei trupul carbonizat al proprietarului (76 ani). Ulterior, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical nepoatei (45 ani) acestuia, care a suferit un atac de panică în momentul în care a sosit la fața locului. Femeia a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Cel mai probabil, de la flacăra unei lumânări nesupravegheate, s-au aprins bunurile din dormitorul locuinței, unde au ars obiecte de mobilier, materiale textile și elemente de tâmplărie. Flăcările s-au extins și la astereala acoperișului.

 Incendiul a fost lichidat la ora 7:55, iar pompierii au salvat o cameră de locuit, cu bunurile din interior (material lemnos depozitat), transmite purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *