Bătrân de 73 de ani, mort de frig în casă, la Straja

La 17.02.2021, orele 16:40, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați telefonic de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, cu privire la faptul că, la Spitalul municipal Rădăuți a fost transportat un bătrân de 73 de ani, din comuna Straja, care se afla în șoc hipotermic.

Din discuțiile purtate cu un vecin al decedatului a reieșit că în data de 17.02,2021, în jurul orei 15.00 s-a deplasat la imobilul în care bătrânul locuia singur, și l-a găsit pe acesta într-o cameră, cu geamul larg deschis, căzut lângă pat, inconștient.             

La fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ, care l-a transportat pe bărbatul în vârstă la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În jurul orei 19.40, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, cu privire la faptul că, la Spitalul municipal Rădăuți, acesta a decedat. din cauza hipotermiei severe.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *