Bătrân de 75 de ani, șantajist, reținut de polițiști. Acesta amenința o femeie de 65 de ani, cerându-i 1500 de lei pentru niște lucrări de zugrăveală

Polițiștii suceveni au anunțat că s-au continuat cercetările referitoare la sesizarea unei femei de 65 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că în perioada 26-31.03.2021, persoane necunoscute i-au trimis apeluri și mesaje de amenințare, în scopul de a o determina să dea suma de 1.500 lei unei persoane pe nume Ion, care i-ar fi  zugrăvit în urmă cu 2 ani un spațiu comercial.

 S-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracţiunii de șantaj iar în urma cercetărilor desfășurate, a fost identificat autorul în persoana lui Ioan Ț., de 75 ani, din municipiul Suceava.

În data de 21.04.2021, s-a procedat la punerea în executare a mandatului de percheziție la domiciliul suspectului Ioan Ț..

Din probatoriul administrat polițiștii au stabilit că există probe temeinice din care rezultă că suspectul bătrânul de 75 de ani a săvârşit infracțiunea de „șantaj”. S-a dispus reținerea acestuia, pe o perioadă de 24 de ore și s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pe numele său,  pentru săvârşirea infracțiunii 

Ioan Ț. a fost introdus în arestul IPJ Suceava până la expirarea ordonanţei de reţinere.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *