Bătrân de 80 de ani din Vicovu de Sus, imobilizat la pat, mort după ce i s-a aprins plapuma cu care era învelit de la o țigară aprinsă

În dimineața zilei de 22 octombrie, pe la ora 04.00, Poliţia Oraşu|lui Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său, de 80 ani, decedat.

În jurul orei 03.50, bărbatul a observat faptul că în camera tatălui său nu mai era lumina aprinsă, acesta obișnuind să doarmă cu becul aprins, și a mers să vadă ce se întâmplă.

L-a găsit pe tatăl său în pat, fără a mai prezenta semne vitale, fiind arsă o parte din pat, plapuma cu care era învelit și perna.

A rezultat faptul că bâtrânul era imobilizat la pat și obișnuia să fumeze , iar chiștocurile de la țigări le arunca întru-un vas de lângă pat. De acolo s-a aprins plapuma cu care omul era învelit.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD care a constatat decesul bătrânului.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Rădăuți s-a constatat faptul că nu sunt urme vizibile de violență pe corp, iar în locuință nu au fost identificate urme de răvășire care să creeze vreo suspiciune. Nu au fost produse pagube materiale, doar plapuma, perna și o parte din pat care prezentau urme de ardere.     

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *