Bătrân de 84 de ani din Suceava accidentat mortal la Mitocu Dragomirnei, lovit de o mașină condusă de un șofer băut din Zvoriștea

La 18.06.2021, după ora 9.30,  Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, despre faptul că pe DJ 208 D, în afara localității Mitocu Dragomirnei, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei a unei persoane.

S-a stabilit că Dan Poenaru, un șofer de  49 de ani din satul Slobozia, comuna Zvoriștea, care conducea un  autoturism VW pe DJ 208 D, în afara localității Mitocu Dragomirnei, spre Suceava, ajungând la intersecția cu aleea ce duce spre iazul ”Lipoveni”, l-a surprins și accidentat mortal pe un bătrân de 84 ani din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Biroului Rutier au dispus reţinerea șoferului pentru 24 de ore, începând cu data de 18.06.2021, ora 17:30 până la data de 19.06.2021, ora 17:30, acesta fiind introdus în arestul IPJ.

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.   

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *