Bătrân de 88 de ani căzut în fântână, la Mironu . A fost scos de la 22 de metri adâncime de un tânăr de 19 ani, cu sprijinul pompierilor militari. Bătrânul a supraviețuit căderii. Foto ISU

Pompierii  militari suceveni au intervenit astăzi, după ora 14.00 pentru salvarea unui bătrân de 88 de ani, care a căzut într-o fântână, în satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Fântâna este construită din tuburi, cu o adâncime de 22 de metri și cu diametrul la suprafață de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre bază, formând un con.

Din cauza diametrului redus, pompierii militari au echipat si au asigurat un voluntar din localitate, un tânăr de 19 ani, cu o talie care i-a permis acestuia să ajungă la victimă.

După ce a asigurat victima, cei doi au fost extrași la suprafață. Bătrânul, în stare de semiconștiență, a fost preluat de către echipajul SMURD B2, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior l-a predat echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *