Bătrân din Bilca dus la spital după ce a căzut calul peste el. Poliţia cercetează suspectul pentru ”vătămare corporală din culpă”

Duminică, 17.03.2019, la ora 13:10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Bilca despre faptul că un  ,,bărbat a fost lovit de cal și nu se poate mișca”.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în data de 16.03.2019 , în jurul orei 18:00, un bătrân în vârstă de 88 ani din comuna Bilca, în timp ce se afla în curtea locuinței sale de pe raza comunei Bilca, încercând să dea hamul jos de pe cal, acesta s-a lăsat peste el.

Întrucât a doua zi bătrânului i s-a făcut rău, s-a deplasat la locuința vecinului său, solicitându-i acestuia să apeleze salvarea.

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, care l-a preluat pe bătrân și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea stabilirii unui diagnostic clar și acordării îngrijirilor medicale necesare, acesta acuzând dureri în zona toracică și a membrului inferior drept.

În cauză urmează a se efectua cercetări în cauză cu privire la infracțiunea de ”vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către Postul de Poliție Bilca, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *