Bătrân găsit mort în casă după mai multe zile de la deces, la Pătrăuţi. Fiul acestuia locuia în aceeaşi curte dar nu îşi vorbeau.

Ieri, 1 aprilie 2019, la ora 15.36, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un lucrător din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, cu privire la faptul că un bătrân de 73 ani, din comuna Pătrăuți a fost găsit decedat în locuința sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bătrânul locuia singur într-o locuință ce era situată în aceeași curte cu locuința fiului său.

Din discuțiile purtate cu fiul acestuia a rezultat că  faptul că deși locuiau în aceeași curte, în imobile diferite, aceștia nu se vizitau și nici nu îşi vorbeau din cauză că de mai mult timp s-au certat de la unele neînțelegeri familiare. Totodată acesta a mai precizat faptul că şi-a văzut tatăl ultima data în  25 martie a.c. și cunoștea faptul că tatăl său suferea de o boală cronică, respectiv ciroză hepatică, precizând și că de un an de zile acesta nu s-a mai prezentat la medicul de familie.

Cadavrul a fost găsit pe patul din dormitorul locuințeibătrânului, fiind instalată starea de putrefacție.

La fața locului s-a deplasat un echipaj care au preluat cadavrul și l-au transportat la Spitalul Județean Suceava. S-a dispus prin ordonanță efectuarea unei necropsii în vederea stabilirii cauzelor decesului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii  de: ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *