Bătrân mort în spital, după ce a fost accidentat pe când traversa strada prin loc nepermis, la Iacobeni

Ieri după amiază, 12 septembrie 2020, la ora 20.30, un bărbat de 76 ani, din comuna Iacobeni, în timp ce traversa strada (DN 17), în interiorul comunei Iacobeni, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, a fost surprins și acroșat cu partea lateral dreapta de un autoturism Volkswagen, condus regulamentar de O. Bogdan, de 41 ani, din municipiul Câmpulung – Moldovenesc, pe direcția Vatra Dornei către Câmpulung – Moldovenesc.

În urma impactului, bătrânul a fost proiectat pe partea carosabilă, rezultând vătămarea corporală a acestuia. Bătrânul a fost transportat direct la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită leziunilor suferite, recoltarea de probe biologice de sânge urmând a fi efectuată de către polițiști din cadrul Poliţiei municipiul Suceava.

Din nefericire, polițiștii au fost informați de către personalul din cadrul UPU Suceava despre faptul că Mândrilă Vasile a decedat la Spitalul Județean Suceava, în acea seară, la ora 23.42, ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentului în care a fost implicat la data de 12.09.2020.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *