Bătrână de 74 de ani din Rădăuți, agresată de fiu și de noră, pentru că nu vrea să le cedeze apartamentul

Ieri, 25 ianuarie, pe la ora 11.30,  o femeie de 74 ani, din municipiul Rădăuți, s-a adresat Poliției municipale cu o plângere, reclamând că  a fost amenințată cu acte de violență și agresată fizic în incinta apartamentului proprietate personală, de către fiul acesteia Vasile C., de 42 ani și nora acesteia Mihaela C. de 42 ani.

Polițiștii au stabilit că reclamanta locuiește singură, într-un apartament proprietate personală, situat în Rădăuți.

În data de  19.01.2022, în jurul orei 17.00, bătrâna se afla la domiciliu, moment în care la apartament au fintrat fiul și nora ei. Cei doi,  pe fondul unei neînțelegeri privind dreptul de proprietate și acces în apartamentul femeii, au amenințat-o acte de violență, iar nora a împins-o, bâtrâna căzând pe podea.

Femeia agresată urmează să se deplaseze la Spitalul municipal Rădăuți – Serviciul de Medicină Legală, în vederea obținerii unui certificat medico-legal.

S-a întocmit formular de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, fiind emis ordin de protecţie provizoriu faţă de fiul ei Vasile C. și nora sa, Mihaela C., începând cu data de 25.01.2022, orele 12:00  pe o perioadă de 5 zile.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ amenințare” și „ violență în familie”.

 

Please follow and like us:

One thought on “Bătrână de 74 de ani din Rădăuți, agresată de fiu și de noră, pentru că nu vrea să le cedeze apartamentul

 • 27 ianuarie 2022 la 7:23
  Permalink

  Buna ziua,
  – Acea batrana este mama si ar trebui sa fie mama pentru ambii copii. Nu ar trebui sa sustina cearta si relatia tensionata intre frati.
  – In acel apartament stau nepotii celuilalt frate in fiecare zi cu toate ca imobilul in discutie apartine la amandoi (50% cu 50% conform dorintei raposatului tata). Celalalt frate s-a mutat in Volovat iar apartamentul propriu din Radauti l-a inchiriat.
  – Se abuzeaza de Ordin de Protectie deoarece aducerea la cunostinta a faptului ca sustine mai mult celalalt copil, ca aduce injurii cuscrei se numeste dosar penal pentru amenintare, iar legitima aparare (prima care a inceput sa traga de par si sa lovesca nu e nora) se numeste dosar penal pentru violenta.
  – batrana nu a cazut pe jos, cei doi nu au fortat intrarea in apartament. Cei doi vroiau un rand de chei si actele in original al imobilului (la fel cum le detine si celalalt frate).
  – nu cine are nevoie de protectie este aparat de lege ci cine se foloseste cu abilitate de ea pentru a crea scenarii false

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.