Bătrână de 78 de ani din Vicovu de Jos, găsită moartă în cămară de preotul din sat

Vineri seară, după ora 19.00, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Constantin C., preot la Parohia Vicovu de Jos – Remezău, despre faptul că o persoană este decedată în locuință.

În urma deplasării la fața locului și cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 11.12.2020, în jurul orei 18.45, preotul Constantin  C., din comuna Vicovu de Jos, s-a deplasat la locuința de domiciliu a unei femei în vârstă de 78 de ani, V.B., întrucât a fost anunțat de o persoană despre faptul că la imobilul de domiciliu al acesteia nu este nici o lumină aprinsă. Când a ajuns la domiciliul susnumitei, Cenușă Constantin a găsit în cămara locuinței respective cadavrul bătrânei.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat că preotul din parohia în care făcea parte persoana decedată, avea grijă de ea iar bătrâna era cunoscută ca suferind de boli cardiace, respectiv hipertensiune arterială.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul femeii. S-a stabilit de asemenea că în urmă cu două zile, preotul Constantin C. a chemat asistenta medicală de la dispensarul din comuna Vicovu de Jos, pentru a-i acorda îngrijiri medicale, întrucât acesteia i s-a făcut rău.    

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *