Bătrână de 78 de ani, omorâtă pe zebră în centrul Sucevei, izbită de BMV-ul condus de un individ de 21 de ani din Bosanci, care a fugit de la locul accidentului

Astă noapte, pe la orele 23:00, un autoturism  BMW care circula pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, dinspre Centru spre Areni, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul parcului ”Trei bărboși”, a surprins și accidentat mortal pe M.I. o bătrână de 78 ani din Suceava, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. După eveniment, conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Echipajele de pe ambulanțele venite la fața locului au încercat resuscitarea victimei însă, în cele din urmă au fost nevoite să declare decesul bătrânei.

În continuarea cercetărilor, pe baza investigațiilor informativ-operative desfășurate a fost identificat șoferul autoturismului BMW implicat în accident, acesta fiind Stănescu Marius de 21 ani din comuna Bosanci, care a fost găsit la domiciliul său.

Individul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Stănescu Marius a fost reținur și se continuă cercetările împotriva lui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”,. și ”Părăsirea locului accidentului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *