Bătrână de 80 de ani carbonizată într-un incendiu la Poiana Negri, pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător

O bătrână de 80 de ani a murit într-un incendiu izbucnit în această dimineață la o casă de locuit din satul Poiana Negri, comuna  Dorna Candrenilor.

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei și ai Punctului de Lucru Poiana Stampei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dorna Candrenilor, au intervenit în această dimineață cu patru autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Poiana Negri.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat mansarda si acoperișul locuinței. După localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în locuință, unde, din nefericire, au identificat trupul carbonizat la unei femei în vârstă de 80 de ani.

Au ars: acoperișul si mansarda locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și s-au degradat pereții portanți împreună cu alte bunuri din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *