Bătrână de 82 de ani din Siminicea, găsită moartă pe cuptor în casă, cu gazul aprins, de poștașul venit să-i aducă pensia

Marți după amiază, înainte de ora 16.00, lucrătorii Poliției Salcea de au fost sesizați telefonic de către de către un factor poștal despre faptul că s-a deplasat la locuința unei bătrâne în vârstă de 82 ani, din Siminicea, să-i predea pensia, găsind-o decedată în casă pe sobă, prezentând mai multe urme avansate de ardere.

Din cercetări s-a stabilit că la 12.01.2021, poștașul a strigat la ușă, dar nu a răspuns nimeni, motiv pentru a anunțat o altă persoană, un cumnat și împreună cu acesta au forțat  încuietoarea de la ușă, iar când au intrat în bucătărie au găsit-o decedată pe  bătrână,  pe soba unde dormea de obicei femeia având mai multe urme de ardere pe corp, arzătorul de gaz din sobă funcționând în continuare, fiind închis de către poștaș.

Bătrâna locuia singură. Pompierii din cadrul I.S.U.Suceava, sosiți la fața locului pentru a stabili cauza produceri incendiului  și în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că împrejurarea determinantă a incendiului a fost ,,sobă cu acumulator de căldură cu arzător de gaz nesupravegheată”.

 A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *