Bătrână de 82 de ani, violată și ucisă de un consătean de 37 de ani, la Cotârgași – Broșteni

Polițiștii au dat de urma criminalului care în seara zilei de 4 august a.c., a violat și omorât o bătrână de 82 de ani din satul Cotârgași, orașul Broșteni

Femeia de 82 ani, a fost găsită moartă în dimineața zilei de 5 august, în locuința acesteia din satul Cotârgași. O echipă operativă constituită din polițiști din cadrul SIC și Poliția oraș Broșteni demarat cercetările, fiind stabilite suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte violente cu intenție.

În urma activităților investigativ-operative și de cercetare penală complexe efectuate a fost identificat autorul faptei, în persoana lui Mandric Constantin cu vârsta de 37 de ani, necăsătorit, din localitate.

S-a stabilit că acesta, în seara de 04.08.2022, cu aproximație orele 22.00,  după ce a consumat băuturi alcoolice la un local din apropiere, l s-a deplasat la locuința victimei, cunoscând că aceasta locuiește singură, cu intenția de a întreține raporturi sexuale, pătrunzând în interior.

El a recunoscut că a tras-o pe victimă de pe pat și a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta, împotriva voinței acesteia,  iar bătrâna a ripostat și a încercat să scape, zgâriindu-l pe față.

Pentru că victima s-a împotrivit, individul i-a imobilizat ambele brațe prin comprimarea pe piept.

Ulterior, vilatorul a părăsit locuința, el susținând că la plecarea sa, victima încerca să se ridice de pe podea, apreciind că nu a agresat-o în mod vădit violent.

În cursul zilei de 06.08.2022, s-a efectuat autopsia medico-legală a cadavrului victimei, stabilindu-se provizoriu că moartea victimei a fost violentă, datorată asfixiei mecanice și comprimarea toracică.

Față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Urmărirea penală este efectuată în continuare de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Please follow and like us:

One thought on “Bătrână de 82 de ani, violată și ucisă de un consătean de 37 de ani, la Cotârgași – Broșteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *