Bătrână de 83 de ani din Fălticeni, găsită moartă în casă, după două săptămâni într-o garsonieră de 11 metri pătrați. Așteptăm să aflăm cine sunt moștenitorii care au lăsat-o în grija vecinilor

Vineri dimineață, înainte de ora 10.00,  Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată că I.G. în vârstă de 83 de ani din localitate, este posibil să fie decedată în locuința sa. I.G. deține o garsonieră cu o suprafață de 11 mp în blocul de garsoniere nr. 5 din municipiul Fălticeni, aleea Căminului, ea locuind singură. Din cauza problemelor de sănătate, nu putea să se deplaseze, fiind ajutată de vecini.

Pentru că ea nu a mai solicitat ajutorul vecinilor de circa două săptămâni, șeful de scară a încercat să o contacteze și văzând că nu răspunde la ușă a solicitat sprijinul ambulanței și  polițiștilor prin apel 112. Angajații de pe ambulanță au găsit-o moartă pe bătrână în mica ei locuință.

 Cu ocazia cercetării la fața locului cadavrul femeii a fost găsit pe pardoseală, întins cu fața în sus, îmbrăcat.  Corpul neînsuflețit a fost examinat din punct de vedere criminalistic fiind găsite urme pe spate, respectiv o excoriație și o echimoză, fiind produse prin cădere.

Tot din cercetări a mai rezultat faptul că în garsonieră erau lucrurile în permanență răvășite, întrucât Gulian Ileana nu putea să facă curățenie.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipal Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă” .

Acesta sunt informații oficiale, care nu conțin nici măcar numele întreg al bătrânei care a murit singură în încăperea de 11 metri pătrați.

Numele întreg al acelui om găsit mort este este Ileana Gulian. Ne așteptăm ca, măcar o rudă îndepărtată a acesteia să revendice proprietatea micuței garsoniere și cu acel prilej vom putea afla de ce bătrâna de 83 de ani era lăsată la mila vecinilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *