Bătrână de 84 de ani cu picioarele strivite sub un autobuz TPL, din indolența șoferului

Încă un accident foarte grav, petrecut din cauza neatenției, grabei sau indolenței unor șoferi ai autobuzelor TPL, a avut loc astăzi, 27.02.2020, în stația ”Policlinică” din municipiul Suceava.

În jurul orei 10:26, șoferul unui autobuz din flota TPl Suceava, un bărbat de 45 ani din comuna Şcheia, conducea autobuzul marca Irisbus pe strada Ștefan cel Mare din Suceava, din direcţia Centru spre Areni, efectuând transport public de persoane.

La plecarea de pe loc din stația transport public de persoane ”Policlinică” nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și de a pleca cu ușile închise, moment în care o femeie de 84 ani, din municipiul Suceava, care intenționa să coboare din autobuz, a căzut printre uși fiindu-i strivite picioarele de puntea din spate a autobuzului.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *