Bătrâna de 85 de ani dispărută luna trecută din Putna, găsită moartă sub un pod din Laura – Vicovu de Sus

 

De o descoperire macabră a avut parte un căruțaș care trecea un pod din satul Laura, orașul Vicovu de Sus. Femeia de 85 de ani, Floarea Buzan, din comuna Putna, dată dispărută la sfârșitul lunii trecute a fost găsită  fără viață de căruțașul care a anunțat Poliția despre descoperirea făcută aseară, în jurul orei 19.00.

Reamintim că pe data de 29 mai a.c, Suceava smarpress a anunțat că Poliția a demarat activităţi de căutare a persoanei dispărute Floarea Buzan,  de 85 de ani, cu domiciliul în comuna Putna, sat Putna, județul Suceava, care a fost văzută ultima dată în ziua de 24.05.2019. Se arăta atunci, într-un comunicat al IPJ, că bătrâna, care nu avea mai mult de 40 de kilograme și nu mai mult de 1,50 metri înălțime, ea obișnuind  să parcurgă itinerarul: domiciliu – sat Gura Putnei sau domiciliu – mănăstirea Putna.

Femeia avea momente în care era confuză, existând posibilitatea ca aceasta să nu poată da detalii cu privire la situația sa sau să comunice datele de identificare.

Din neferice, calea mai lungă aleasă de la plecarea sa de acasă, i-a fost fatală, satul Laura din Vicovu de Sus fiind la o distanță de mai mulți kilometri de domiciliul bătrânei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *