Bătrână din Câmpulung Moldovenesc, rămasă fără 400 de lei, după ce a lăsat ușa casei deschisă și a plecat în vizită la vecina sa

Ieri seară, 02.08.2019, la ora 21:32, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin apel 112 de către o bătrână de 76 de ani, localnică, cu privire la faptul că din locuința sa i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Din primele verificări a rezultat faptul că persoana vătămată locuiește într-o cameră dintr-o locuință socială într-o clădire în care mai locuiesc și alte familii. La data de 30.07.2019 aceasta a încasat ajutorul social și a pus banii, 435 lei, sub fața de masă din camera sa. Ulterior a verificat zilnic existența banilor. La data de 02.08.2019, în jurul orei 19:00, a plecat la vecina ei, care locuiește într-o cameră alăturată și a lăsat ușa de la locuința sa descuiată. A consumat băuturi alcoolice împreună cu vecina până în jurul orei 21:30 când a revenit în camera sa și verificând banii pe care îi lăsase sub fața de masă a constatat lipsa lor.        

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.