Bătrâni din Ostra, agresați și amenințați de nepotul de 41 de ani pe care l-au crescut de când era prunc, fiindcă nu a primit bani de rachiu

Miercuri seară, pe la  ora 18:20 lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați telefonic despre faptul că  Flocea Ilie de 41 ani provoacă scandal cu bunicii săi Ilie Z. de 85 ani Ilaria Z.

Flocea Ilie locuiește împreună cu bunicii, care l-au crescut de la vârsta de doi ani, în comuna Ostra.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că la 17.11.2021, în jurul orelor 17:30 bărbatul  i-a cerut o sumă de bani bunicului său, iar acesta a refuzat să îi dea, între cei doi iscându-se un scandal care a degenerat, iar Flocea Ilie l-a amenințat pe bunicul său și l-a trântit de peretele casei, de față cu  bunica Ilaria Z..

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 17.11.2021, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la data de 22.11.2021, agresorul să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de bunicul său.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției Orașului Frasin pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie” și „amenințarea”, urmând a se dispune procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *