Bătrânul de 71 de ani accidentat aseară pe bulevardul George Enescu, între ”Bebelușul” și Nordic, a murit în spital

Din nefericire, bărbatul  în vârstă de 71 de ani care aseară pe la ora 19.00  s-a angajat în traversarea bulevardului George Enescu la 50 de metri în jos dinspre trecerea de pietoni de la ”Bebelușul” către Nordic, a decedat.

IPJ a oferit detalii suplimentare în ceea ce privește modul în care s-a petrecut acchidentul:

La 21.10.2019, ora 19.05, O.C., de 22 ani, din comuna Udești, conducea autoturismul Audi A4, pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava pe direcția  Mărășești – Nordic, iar după trecerea pentru pietoni din proximitatea intersecției cu strada Grigore Ureche a surprins și accidentat pe Radu N., de 71 ani, din municipiul Suceava, care era angajat în traversarea părții carosabile. Din primele verificări a rezultat faptul că pietonul s-a angajat în traversare printr-un loc care nu era prevăzut cu marcaj pietonal. În urma impactului, pietonul a fost proiectat sub partea din spate a unui autoturism VW Golf, care era parcat în zona special amenajată, pe partea dreaptă a bulevardului George Enescu.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a  lui Radu N. care a suferit leziuni traumatice fiind transportat la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava. Aseară, la ora 21.00, Radu N. a decedat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.