Bătut și cu portofelul furat, încăierare între vecini la Gălănești. Hoțul a  fost reținut și introdus în arest

Un bărbat din Gălănești a sunat ieri după amiază la 112 reclamând că a fost bătut și jefuit de vecinul său.

Polițiștii au stabilit că la data de 21.02.2022, în jurul orei 17.30, Ilie B. și Gheorghe B. s-au întâlnit în fața casei celui din urmă.

Acesta ieșise din curtea locuinței pentru a da de mâncare câinelui unui vecin plecat în străinătate. La întoarcere, Ilie B., care îl aștepta,  i-a tras un pumn în față.

În timpul încăierării, lui Gheorghe B. i-a căzut pe jos portofelul din buzunar. Una martor ajuns în preajmă a fost liniștit de |Ilie B. care i-a spus că  lui Gheorghe B. îi este rău și îl duce în casă. L-a și luat pe acesta, vlăguit după bătaia primită și l- a dus în casă.

După ce și-a revenit, Gheorghe B. a constatat că Ilie B. i-a furat din casă suma de 200 lei și tot el i-a sustras portofelul în care se afla suma de aproximativ 60 de lei.

La scurt timp după sesizare, lucrătorii de poliție l-au prins pe Ilie B., iar asupra acestuia a fost găsit cardul de sănătate aparținând persoanei vătămate și o sumă de bani.

Un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate lui Gheorghe B., diagnosticat cu traumatism cranio facial.

Față de Ilie B. a fost continuată urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,lovire sau alte violențe”, și ,,furt calificat”, iar prin ordonanța organului de cercetare al poliției s-a dispus măsura reținerii preventive  a suspectului pentru o perioadă de 24 de ore.

Individul a fost transportat sub escortă și depus în arestul IPJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *